WWalkers möte 191218

18.12.2019 14:00

Notat från årsmöte med Wednesday Walkers 2019-12-18

1/ Under 2019 har genomförts 37 planerade och dokumenterade vandringar. Under våren 2020 planeras 23 vandringar. Det är nu fritt fram för alla att boka in sina egna datum, se lediga datum på hemsidan och boka via mail till Sven-Olov eller Jörn.

2/ Den 13-14 maj 2020 kommer vi att genomföra vår sedvanliga Vårvandring. Det förslag som ska bearbetas är en resa till Landsort/Öja med möjligheter till bland annat besök av fortet, fågelskådning, besök i fyren samt boende i privat vandringshem. En arbetsgrupp bestående av Jan-Erik, Christopher och Janne S kommer att lägga fram ett bearbetat förslag under januari 2020. Anmälan till deltagande är bindande.

3/ Vi är för närvarande totalt 22 medlemmar. Förslag till inval av Christian Juul (rekommenderad av Christopher, Jan S o Jörn) bifölls av mötet.

4/ Under rubriken ”Vårt team” på hemsidan saknas fortfarande flera personbeskrivningar. Komplettera därför de som saknas, det vill säga, du som inte har en kort personbeskrivning, gör det gärna nu!

5/ Carl-Magnus tog upp ett förslag om att producera en enkel fotobok från året 2019, som ett dokument och som en modell hur arbeta framöver. Carl-Magnus, Sven-Olov och Jörn utgör en arbetsgrupp som tar fram en dummy (första skiss).

6/ Roland, Hasse och Göran har diskuterat att få fram en bok om vår verksamhet och tips om hur få igång en vandringsklubb. Detta projekt förs nu över till filantropiavdelningen. Det ska tolkas som att vi inte driver någon aktiv projektförsäljning men inte heller bortse från möjligheten att hugad sponsor ska få ta del av vår vandringskup och dokumentation.

7/ Roland och Göran fortsätter mediabearbetningen av WW, primärt mot SVT och programmet ”Landet runt” men även den egna lokalradion P4 Stockholm.