WWalkers möte 160504

16.05.2016 15:56

1.       Ledaren som inte kan genomföra sin promenad ringer och pratar med den som han tror kan ta över kommande onsdag.
Om han accepterar så har han hela ansvaret och kan i sin tur påkalla hjälp. Om den ”riktiga” ledaren inte finner någon hjälp efter flera försök ringer han Hasse, som kommer att ta över. Följande onsdag gäller ordningen enligt Promenadbokningen. Detta förutsätter att vi alla rekar våra rundor mer än en vecka innan vi ska leda, då blir det lätt att byta.

2.       Vi var rörande eniga om att förlänga konsolideringen året ut. Inga nya intag under hösten, med samma skäl som tidigare. Mycket talar för att en aktiv grupp som har fler än 15 deltagare, eller där omkring, blir svår att leda och att ordna lunch åt.

3.       Alla vandrare måste ta ansvar för en vandring per år. Det är ett minimum. Vi träffas runt 30 gånger under året och är f n 22 registrerade i SMS -gruppen, av dessa är cirka 15 aktiva, m a o borde var och en aktiv förbereda sig på att leda en vandring/termin eller två/kalenderår.  Inga andra krav har vi, bortsett från sunt förnuft, trivsam typ och förmåga att dra någon historia.

Den som introducerat en vandrare för gruppen talar i förekommande fall med den som inte vill leda en promenad.

WW/UG har rätt att ta bort vandrare från SMS-gruppen efter t ex lång, oförklarlig bortovaro.

Vi kommer alla  att bli sjuka och det meddelar vi givetvis varandra – det kan aldrig vara skäl till någon åtgärd.